ЛЕТНА ПРОГРАМА: ADOBE AFTER EFFECTS: МОУШН ДИЗАЈН И АНИМАЦИЈА

By: petarjohn Date: Апр 26, 2021
Оваа програма има за цел да им овозможи на студентите да се запознаат со основите на Adobe After Effects – софтверска апликација за дигитални визуелни ефекти, моушн график, композитинг и, кои најчесто се користат за постпродукција на филм, и телевизиска продукција.
0 student
€145.00
2192 Comments off

СЕКОЈ СТУДЕНТ МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕ ДАЛИ ПРОГРАМАТА ЌЕ ЈА СЛЕДИ:

1. Со физичко присуство на цела настава (теоретски и практичен дел)

2. На комбиниран начин (теоретскиот дел ќе го следи онлајн, практичниот дел со физичко присуство)

3. Целосно онлајн (теоретски и практичен дел)

Наставата се одвива следејќи ги сите превентивни мерки пропишани од Министерството за здравство.

 

ВРЕМЕТРАЕЊЕ 8 термини • 24 часа

Еден термин се состои од:

• 45 мин. практично предавање;

• 15 мин. пауза;

• 90 мин. вежби.

 

 

* * *

 

ПРОГРАМА:

 

  •   Алатки и работен простор;
  •   Основни принципи на анимација и припрема на работните фајлови;
  •   2Д анимирање на векторски форми и типографија х3;
  •   Композиција и постпродукција х2;
  •   Рендерирање и експорт на видеа.

 

 

* * *

 

 

На сите учесници ќе бидат доделени сертификати за постигнатиот труд.

 

 

ЛОКАЦИЈА Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]

 

ЦЕНА 195€ [плаќање на 2 месечни рати]

ПОПУСТ 10% за уплата на целиот износ

ВРЕМЕТРАЕЊЕ 8 термини • 24 часа
ПОЧЕТОК 30 мај
ТЕРМИН Недела, 17:00ч. – 19:30ч.

 

ЛОКАЦИЈА Џолев и уметностите [ул. Благој Давков бр.16 – нас. Дебар маало]

 

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ 27 мај [бројот е ограничен: 10]

 

СЕКОЈ СТУДЕНТ МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕ ДАЛИ ПРОГРАМАТА ЌЕ ЈА СЛЕДИ:

1. Со физичко присуство на цела настава (теоретски и практичен дел)

2. На комбиниран начин (теоретскиот дел ќе го следи онлајн, практичниот дел со физичко присуство)

3. Целосно онлајн (теоретски и практичен дел)

Наставата се одвива следејќи ги сите превентивни мерки пропишани од Министерството за здравство.

 

ЦЕНА 195€ [плаќање на 2 месечни рати]

ПОПУСТ 10% за уплата на целиот износ

 

НАЧИН НА УПЛАТА

УПЛАТА ДО СКАЛА МАГАЗИН ДООЕЛ СКОПЈЕ
БАНКА НЛБ Банка
ЖИРО СМЕТКА 210-0742996701-34
ЦЕЛ НА ДОЗНАКА Моушн дизајн и анимација