Курс: Adobe After Effects | SKALA - Џолев и уметностите

ADOBE AFTER EFFECTS: МОУШН ДИЗАЈН И АНИМАЦИЈА

By: petarjohn Date: Авг 30, 2021
 

ЗА СИТЕ КРЕАТИВЦИ КОИ САКААТ ДА НАУЧАТ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРААТ СО ДИГИТАЛНИ, ВИЗУЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ И 2D-АНИМАЦИИ!

Програмата е под менторство на motion graphics дизајнерот и визуелниот уметник, Петар Џон.

 

Учесниците на обуката ќе имаат можност да се запознаат со основите на Adobe After Effects – софтверска апликација за дигитални визуелни ефекти, моушн график, композитинг и 3Д-моделирање коишто најчесто за користат за постпродукција на филм, видеоигри и телевизиска продукција. Во рамките на обуката, учесниците се стекнуваат со вештини и знаење за 2Д-анимирање на векторски форми и типографија, 3Д-анимација, композиција и постпродукција.

 

Секој од учесниците по завршување на курсот се стекнува со сертификат за постигнатиот труд.

0 student
€185.00
4034 Comments off

ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 8 седмици • 8 термини • 24 часа

Еден термин се состои од:

• 45 мин. практично предавање;

• 15 мин. пауза;

• 90 мин. вежби.

 

ПРОГРАМА:

• Алатки и работен простор;
• Основни принципи на анимација и припрема на работните фајлови;
• 2Д анимирање на векторски форми и типографија;
• 3Д анимација, камера и светло;
• Трекинг и стабилизација на снимки;
• Композиција и постпродукција;
• Рендерирање и експорт на видеа.

 

* * *

 

На сите учесници ќе бидат доделени сертификати за постигнатиот труд.

 

* * *

 

ЛОКАЦИЈА: СКАЛА – Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]

 

ЦЕНА: 245€ [плаќање на 3 месечни рати без камата]

 

ПОПУСТ:
10% за уплата на целиот износ одеднаш

 

ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 8 термини • 24 часа
ПОЧЕТОК: 29 Ноември
ТЕРМИН: Среда, 18:00ч. – 20:30ч.

 

ЛОКАЦИЈА: СКАЛА – Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]

 

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ: 20 Ноември

 

ЦЕНА: 245€ [плаќање на 3 месечни рати без камата]

 
ПОПУСТ:
10% за уплата на целиот износ одеднаш