Курс: Adobe Illustrator | SKALA - Џолев и уметностите

ADOBE ILLUSTRATOR: ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

By: andrejp Date: Јул 01, 2022
 

ЗА СИТЕ КРЕАТИВЦИ КОИ ИМААТ ЖЕЛБА ДА СЕ ЗАНИМАВААТ СО ВЕКТОРСКА ГРАФИКА, ДИГИТАЛНА ИЛУСТРАЦИЈА И ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН!

Програмата е под менторство на графичкиот дизајнер и илустратор, Андреј Павлов.

 

Учесниците на обуката ќе имаат можност за целосно техничко изучување на алатката ADOBE Illustrator. Покрај тоа, учесниците ќе имаат можност да се запознаат на елементарно ниво со областа на графичкиот дизајн, преку методолошки концепти и работа на практични проекти. Започнувајќи од основна векторска графика до креирање на илустрации и примена на векторска графика во графички дизајн (корпоративен дизајн, дизајн на постер, итн.).

 

Секој од учесниците по завршување на курсот се стекнува со сертификат за постигнатиот труд.

0 student
€185.00
5150 Comments off

ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 8 термини • 24 часа
ПОЧЕТОК: 21 Октомври
ТЕРМИН: Сабота 16:00ч. – 18:30ч.

 

СЕКОЈ СТУДЕНТ МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕ ДАЛИ ПРОГРАМАТА ЌЕ ЈА СЛЕДИ

1. Со физичко присуство на цела настава (теоретски и практичен дел)

2. На комбиниран начин (теоретскиот дел ќе го следи онлајн, практичниот дел со физичко присуство)

 

ПРОГРАМА:

• Алатки и работен простор;
• Основи на векторска графика;
• Креирање на илустрации со алатки за цртање;
• Користење на боја, градиенти и патерни;
• Tекст и типографија;
• Слоеви во векторска графика + алатката патфаинтер;
• Креирање и користење на четки;
• Примена на векторска графика во графички дизајн (корпоративен дизајн, дизајн на постер, итн.).

 

 

* * *

 

 

ЛОКАЦИЈА: СКАЛА – Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]

 

ЦЕНА: 195€ [плаќање на 3  месечни рати без камата]

 

ПОПУСТ:
10% за уплата на целиот износ одеднаш

 

ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 8 термини • 24 часа
ПОЧЕТОК: 21 Октомври
ТЕРМИН: Сабота 16:00ч. – 18:30ч.

 

ЛОКАЦИЈА: СКАЛА – Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]

 

СЕКОЈ СТУДЕНТ МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕ ДАЛИ ПРОГРАМАТА ЌЕ ЈА СЛЕДИ

1. Со физичко присуство на цела настава (теоретски и практичен дел)

2. На комбиниран начин (теоретскиот дел ќе го следи онлајн, практичниот дел со физичко присуство)

 

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ: 20 Октомври

 

ЦЕНА: 195€ [плаќање на 3  месечни рати без камата]

 

ПОПУСТ:
10% за уплата на целиот износ одеднаш