Kурс: Figma: UX/UI дизајн | SKALA

FIGMA: UX/UI ДИЗАЈН

By: andrejstamevski Date: Авг 01, 2022
 

ЗА СИТЕ КОИ САКААТ ДА СЕ ЗАПОЗНААТ СО НАЈПОПУЛАРНАТА И НАЈБАРАНАТА ДИЗАЈН-ПРОФЕСИЈА!

Програмата е под менторство на дизајнерот, м-р Андреј Стамевски.

 

Учесниците на обуката ќе имаат можност да бидат дел од процесот на поврзување на нивната креативност со дизајнот и технологијата, стекнувајќи вештини коишто ќе им помогнат да се запознаат и да ја совладаат областа на UX/UI дизајнот со фокус на FIGMA. Обуката е наменета за сите креативци и развивачи на веб-апликации (графички дизајнери, визуелни артисти, front-end програмери, маркетери, проектни менаџери и сл:.)

 

Секој од учесниците по завршување на курсот се стекнува со сертификат за постигнатиот труд.

0 student
€185.00
2330 Comments off

ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 8 термини • 16 часа

Еден термин се состои од:

• 45 мин. практично предавање;

• 45 мин. вежби.
 

ПРОГРАМА:

 
• Вовед во UX/UI;
• Wireframing;
• Вовед во FIGMA;
• Дизајнирање;
• Прототипирање;
• Mobile first approach;
• Комбинација на дизајн со прототип;
• Сумаризација и вежби.
 

***

 

ЛОКАЦИЈА: СКАЛА – Џолев и уметностите [ ул. 50-та Дивизија бр.22 ]

 

ЦЕНА: 145€ [плаќање на 3 месечни рати без камата]

 

ПОПУСТ:
10% за уплата на целиот износ одеднаш

 

ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 8 термини • 16 часа
ПОЧЕТОК: 22 Октомври
ТЕРМИН: Недела, 16:00ч. – 17:30ч.

 

ЛОКАЦИЈА: СКАЛА – Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]

 

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ: 20 Октомври

 

СЕКОЈ СТУДЕНТ МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕ ДАЛИ ПРОГРАМАТА ЌЕ ЈА СЛЕДИ:

  1. Со физичко присуство на цела настава (теоретски и практичен дел)
  2. На комбиниран начин (теоретскиот дел ќе го следи онлајн, практичниот дел со физичко присуство)
  3. Целосно онлајн (теоретски и практичен дел)

 

ЦЕНА: 145€ [плаќање на 3 месечни рати без камата]

 
ПОПУСТ:
10% за уплата на целиот износ одеднаш