ДЕТСКА ЕДУКАЦИЈА И ЗАБАВА: ФОТОГРАФИЈА

By: dragi Date: Мај 31, 2020

Програмата е прилагодена за деца од 10 до 12 годишна возраст која вклучува интересни содржини кои ќе им помогнат да ја развијат својата имагинација, да го поттикнат својот талент и правилно да го насочат. Со помош на забавни, практични и стимулативни методи се изучуваат основи на фотографирање (бленда, експозиција, исо, баланс, стилови, објективи, формати…) како и целосен технички процес на фотографирање и обработка на фотографија на смарт мобилен телефон.

0 student
Free
1830 Comments off

ВРЕМЕТРАЕЊЕ • 8 термини
ПОЧЕТОК 30.09.2020 • среда
ТЕРМИН Среда, 18:00 – 19:00

 

ПРОГРАМА:
• Запознавање со фотогрфијата;
• Краток историски приказ – Зошто ја сакаме фотографијата?;
• Естетика – Како да направиш добра фотографија?;
• Технички карактеристики на апарат/телефон;
• Пејзаж – предавање;
• Пејзаж – анализа на домашна задача;
• Портрет – предавање;
• Портрет – анализа на домашна задача.

 

 

ЦЕНА 4800 ден

 

 

ВРЕМЕТРАЕЊЕ • 8 термини
ПОЧЕТОК 30.09.2020 • среда
ТЕРМИН Среда, 18:00 – 19:00

 

ОНЛАЈН НАСТАВА • еднаш неделно • 60 мин.

 

ЦЕНА 4800 ден

 

НАЧИН НА УПЛАТА

УПЛАТА ДО СКАЛА МАГАЗИН ДООЕЛ Скопје
БАНКА НЛБ Банка
ЖИРО СМЕТКА 210-0742996701-34
ЦЕЛ НА ДОЗНАКА Фотографија кидс