КУРС ЗА [ADOBE Illustrator] ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

By: zoran Date: Мар 15, 2019

ВРЕМЕТРАЕЊЕ  8 термини • 24 часа ПОЧЕТОК  14ти мај ТЕРМИН  Вторник и четврток, 18:30ч. – 21:00ч.   ЛОКАЦИЈА  Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]   РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ  13ти мај [бројот е ограничен: 10]   ЦЕНА  125€ [плаќање на 2 месечни рати] ПОПУСТ  5% за сите кои биле дел од програмите на […]

0 student
€145.00
892 Comments off

Еден темин се состои од:

• 45 мин. практично предавање;

• 10 мин. пауза;

• 90 мин. ADOBE Illustrator.

 

8 термини • 24 часа

 

* * *

ПРОГРАМА:

ADOBE Illustrator (алатки и техники).
+ Основи на графичка илустрација;
+ Ликовни елементи и принципи;
+ Теорија на боја;
+ Типографија;
+ Лого и Визуелен идентитет;
+ Дизајн на карактер;
+ Дизајн на корица;
+ Постер дизајн.

* * *

 

• Сите учесници ќе ги претстават своите најдобри дела на заедничка изложба, каде ќе бидат доделени сертификати за постигнатиот труд.

ВРЕМЕТРАЕЊЕ  8 термини • 24 часа
ПОЧЕТОК  14ти мај
ТЕРМИН  Вторник и четврток, 18:30ч. – 21:00ч.

 

ЛОКАЦИЈА  Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]

 

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ  13ти мај [бројот е ограничен: 10]

 

ЦЕНА  125€ [плаќање на 2 месечни рати]

ПОПУСТ  5% за сите кои биле дел од програмите на “Џолев и уметностите”

ПОПУСТ  10% за уплата во готово

 

НАЧИН НА УПЛАТА

УПЛАТА ДО ПСМ Фондација
БАНКА Халкбанк
ЖИРО СМЕТКА 270000001048942
ЦЕЛ НА ДОЗНАКА Џолев и уметностите