ЛЕТНА ПРОГРАМА: ТЕХНИКИ НА КРОЕЊЕ И ШИЕЊЕ

By: mare Date: Апр 26, 2021

Програмата „Курс за техники на кроење и шиење” е под менторство на искусната Маре Трајковска „Матра“ (модна дизајнерка и специјалист за конструкција на облека).

Сите (основни) материјали за потребите на програмата се вклучени во цената.

На крајот од осум неделната програма, учесниците ќе добијат сертификати за постигнатиот труд.

0 student
€145.00
2048 Comments off

Часовите се одржуваат под строго дефинирани услови и мерки за безбедна и продуктивна настава.

 

ВРЕМЕТРАЕЊЕ 8 седмици • 8 термини • 24 часа

Еден термин се состои од:
45 мин. практично предавање;
15 мин. пауза;
90 мин. практична работа (моделирање и шиење).

 

ПРОГРАМА:
АЛАТКИ И НИВНО КОРИСТЕЊЕ;
ТЕХНИКИ НА МОДЕЛИРАЊЕ;
ИЗРАБОТКА НА ОСНОВЕН ТЕРК;
МОДИФИКАЦИЈА НА ВШИТОЦИ;
КОНСТРУКЦИЈА НА КРОЈ;
ИЗРАБОТКА НА ОБЛЕКА;
ПРОБА НА КУКЛА ИЛИ ЖИВ МОДЕЛ;
АНАЛИЗА И КОРЕКЦИИ.

 

ЛОКАЦИЈА Џолев и уметностите [ул. Благој Давков бр.16 – нас. Дебар маало]

 

ЦЕНА 195€ [плаќање на 2 месечни рати]

ПОПУСТ 10% за уплата на целиот износ

ВРЕМЕТРАЕЊЕ 8 седмици • 8 термини • 24 часа
ПОЧЕТОК 29 мај
ТЕРМИН Сабота, 12:00ч. – 14:30ч.

 

ЛОКАЦИЈА Џолев и уметностите [ул. Благој Давков бр.16 – нас. Дебар маало]

 

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ 26 мај [бројот е ограничен: 8]

 

Часовите се одржуваат под строго дефинирани услови и мерки за безбедна и продуктивна настава.

 

ЦЕНА 195€ [плаќање на 2 месечни рати]

ПОПУСТ 10% за уплата на целиот износ

 

НАЧИН НА УПЛАТА

УПЛАТА ДО СКАЛА МАГАЗИН ДООЕЛ СКОПЈЕ
БАНКА НЛБ Банка
ЖИРО СМЕТКА 210-0742996701-34
ЦЕЛ НА ДОЗНАКА Кроење и шиење