ТЕХНИКИ НА КРОЕЊЕ И ШИЕЊЕ

By: mare Date: Фев 16, 2021

Програмата „Курс за техники на кроење и шиење” е под менторство на искусната Маре Трајковска „Матра“ (модна дизајнерка и специјалист за конструкција на облека).

Сите (основни) материјали за потребите на програмата се вклучени во цената.

На крајот од осум неделната програма, учесниците ќе добијат сертификати за постигнатиот труд.

0 student
€145.00

ВРЕМЕТРАЕЊЕ 8 седмици • 8 термини • 24 часа

Еден термин се состои од:
45 мин. практично предавање;
15 мин. пауза;
90 мин. практична работа (моделирање и шиење).

 

ПРОГРАМА:
АЛАТКИ И НИВНО КОРИСТЕЊЕ;
ТЕХНИКИ НА МОДЕЛИРАЊЕ;
ИЗРАБОТКА НА ОСНОВЕН ТЕРК;
МОДИФИКАЦИЈА НА ВШИТОЦИ;
КОНСТРУКЦИЈА НА КРОЈ;
ИЗРАБОТКА НА ОБЛЕКА;
ПРОБА НА КУКЛА ИЛИ ЖИВ МОДЕЛ;
АНАЛИЗА И КОРЕКЦИИ.

 

ЛОКАЦИЈА

Џолев и уметностите [ ул. 50-та Дивизија бр.22 ]

ЦЕНА 195€ [плаќање на 2 месечни рати]

ПОПУСТ 20% за уплата на целиот износ до 20-ти Септември

ВРЕМЕТРАЕЊЕ 8 седмици • 8 термини • 24 часа
ПОЧЕТОК 16 Октомври
ТЕРМИН Сабота, 12:00ч. – 14:30ч.

 

ЛОКАЦИЈА Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]

 

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ 13 Октомври [бројот е ограничен: 8]

 

Часовите се одржуваат под строго дефинирани услови и мерки за безбедна и продуктивна настава.

 

ЦЕНА 195€ [плаќање на 2 месечни рати]

ПОПУСТ 20% за уплата на целиот износ до 20-ти Септември

 

НАЧИН НА УПЛАТА

УПЛАТА ДО СКАЛА МАГАЗИН ДООЕЛ СКОПЈЕ
БАНКА НЛБ Банка
ЖИРО СМЕТКА 210-0742996701-34
ЦЕЛ НА ДОЗНАКА Кроење и шиење

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *