ЛЕТНА ПРОГРАМА: ADOBE ILLUSTRATOR

By: sandra Date: Мај 31, 2020
За сите креативци кои имаат потреба од векторска графика, дигитална илустрација и графички дизајн! Програмата има за цел техничко изучување на алатката ADOBE Illustrator. Покрај тоа учесниците ќе имаат можност да се запознаат на елементарно ниво од областа на графичкиот дизајн, преку методолошки концепти и работа на практични проекти.
0 student
€145.00
2358 Comments off

Еден темин се состои од:

• 45 мин. практично предавање;

• 10 мин. пауза;

• 90 мин. ADOBE Illustrator.

 

8 термини • 24 часа

 

* * *

ПРОГРАМА:

ADOBE Illustrator (алатки и техники).
+ Запознај го Adobe illustrator;
+ Основни форми и бои;
+ Пен алатка и Тајп алатка;
+ Четки и текстури;
+ Постер дизајн;
+ Лого дизајн и бренд идентитет;
+ Дизајн на пакување;
+ Подготовки за принт.

* * *

 

• Сите учесници ќе ги претстават своите најдобри дела на заедничка изложба, каде ќе бидат доделени сертификати за постигнатиот труд.

 

ВРЕМЕТРАЕЊЕ  8 термини • 24 часа
ПОЧЕТОК 5 јули
ТЕРМИН  Недела, 19:00ч. – 21:30ч.

 

ЛОКАЦИЈА  Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]

 

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ  4 јули [бројот е ограничен: 10]

 

ЦЕНА  135€ [плаќање на 2 месечни рати]

ПОПУСТ  10% за уплата во готово

ВРЕМЕТРАЕЊЕ  8 термини • 24 часа
ПОЧЕТОК  5 јули
ТЕРМИН  Недела, 19:00ч. – 21:30ч.

 

ЛОКАЦИЈА  Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]

 

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ  4 јули [бројот е ограничен: 10]

 

ЦЕНА  135€ [плаќање на 2 месечни рати]

ПОПУСТ  10% за уплата во готово

 

НАЧИН НА УПЛАТА

УПЛАТА ДО СКАЛА МАГАЗИН ДООЕЛ Скопје
БАНКА НЛБ Банка
ЖИРО СМЕТКА 210-0742996701-34
ЦЕЛ НА ДОЗНАКА Курс: Adobe Illustrator