СТИПЕНДИСТИТЕ ВЕ ПОВИКУВААТ НА ПОВИК ЗА СТИПЕНДИИ : )

Школата за дизајн и уметност „Џолев и уметностите“ на првиот отворен повик за стипендии, додели 3 целосни и 5 делумни стипендии за уписи на Академиите за дизајн: