Courses - Djolev And The Arts

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

3D CAD : 3D МОДЕЛИРАЊЕ

3D CAD : 3D МОДЕЛИРАЊЕ

By: ilijapaunkov Date: Авг 01, 2022

Oваа програма има за цел изучување на Cad моделирање за кој се користи софтверот RHINO (кој дозволува моделирање на објекти со димензии) и рендерирање што ќе се изучува преку софтверите 3DSMax + Vray.

ПОЧЕТОК:
01.11.2022
No student enrolled €185.00
2924 Comments off
ADOBE ILLUSTRATOR: ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

ADOBE ILLUSTRATOR: ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

By: andrejp Date: Јул 01, 2022

За сите креативци кои имаат потреба од векторска графика, дигитална илустрација и графички дизајн!

Програмата има за цел техничко изучување на алатката ADOBE Illustrator. Покрај тоа учесниците ќе имаат можност да се запознаат на елементарно ниво од областа на графичкиот дизајн, преку методолошки концепти и работа на практични проекти.

ПОЧЕТОК:
15.10.2022
No student enrolled €185.00
3204 Comments off
BE FREE. BE A FREELANCER

BE FREE. BE A FREELANCER

By: ГОРЈАН Date: Дек 29, 2021

Be Free. Be a Freelancer е специјално дизајнирана обука во соработка со IMPACT Foundation како дел од проектот #RECONOMY, којашто е наменета за сите лица чија дејност користи дигитални технологии или можности за работа од далечина [графички дизјанери, визуелни артисти, веб дизјанери, веб програмери, видео аниматори и монтажери, илустратори, продукт дизајнери, product owners, дигитални маркетери, content creators, преведувачи и сл.] и коишто сакаат да дознаат повеќе за FREELANCING-от како еден од најактуелните глобални феномени во начинот на работа и можности за заработка, но и најважно да започнат да работат како FREELANCER-и.

ПОЧЕТОК:
31.10.2022
No student enrolled Free
561 Comments off