МОДЕН ДИЗАЈН

ЛЕТНА ПРОГРАМА: ТЕХНИКИ НА КРОЕЊЕ И ШИЕЊЕ

ЛЕТНА ПРОГРАМА: ТЕХНИКИ НА КРОЕЊЕ И ШИЕЊЕ

By: mare Date: Апр 26, 2021

Програмата „Курс за техники на кроење и шиење” е под менторство на искусната Маре Трајковска „Матра“ (модна дизајнерка и специјалист за конструкција на облека).

Сите (основни) материјали за потребите на програмата се вклучени во цената.

На крајот од осум неделната програма, учесниците ќе добијат сертификати за постигнатиот труд.

ПОЧЕТОК:
05.06.2021
No student enrolled €145.00
2157 Comments off