Азбука на Моден Дизајн со Ирина Тошева

679 Comments off Професори

Официјалното и единственото писмо на поими на Ирина Тошева. Ментор по моден бренд и менаџмент на академијата за Моден Дизајн

А • А, секој почеток е тежок

Б • Брусна за совршенство

В • Винтиџ гардероба

Г • Горда на сработеното

Д • Доверба во својот тим

Ѓ • Ѓеврече на пауза

Е • Едукација и емпатија ни фалат

Ж • Жар кон работата 😄

З • ЗД печатење

Ѕ • Ѕенѕање во бекстејџ

И • Ирина Тошева

Ј • Јасен поглед кон целите

К • Кроење

Л • Лежерност и удобност

Љ • Љубов кон се’ што те опкружува

М • Моден викенд Скопје

Н • Новитети создавај секојдневно

Њ • Њ- креирај и за трудници!

О • Одржлива мода

П • Продажните вештини се клучни

Р • Ревија

С • Страст кон работата

Т • Точноста е важна!

Ќ • Ќорсокак- креативен блок.

У • Успехот е најсладок.

Ф • Фалти се досадни за шиење.

Х • Хакуна матата

Ц • Цутење креативно

Ч • Читање и следење трендови

Џ • Џолев и уметностите

Ш • Шиење шаренила