djolev, Author at Djolev And The Arts
скала џолев академија за моден дизајн моден викенд скопје

Новите таленти беа центар на вниманието со иновативните колекции на Модниот Викенд Скопје

By: 396 Comments off

Fashion Weekend Skopje од година на година ја негува и зајакнува соработката со Скала, изложувајќи го талентот на студенти од Академијата за моден дизајн.

академија за ux ui дизајн-графички дизајн-вработување-пракса-студенти-ментори-скала-џолев

Важноста на networking-от и успехот на студентите од Академијата за Ux/Ui+ дизајн

By: 1473 Comments off

Денес ви споделуваме убави вести од тројца наши студенти, како резултат на физичкото образование и познаствата на студентите и менторите. Зборувавме со Андреј Стамевски, Станка Џекова и Аника Радевски за

Андреј Арсенков-визуелни уметности-скала-џолев

Од пракса до договор за вработување!

By: 804 Comments off

Преку 70 студенти од Скала-Школата за дизајн, започнаа со пракса во креативните индустии. Вистинска можност да го искористат своето знање од Академија и да се впуштат во нови професионални предизвици,

Skala nastan dizajn i kokteli

ФОТО-ИМПРЕСИИ // „Дизајн & Коктели“ -дружба со најголемата дизајн заедница!

By: 1111 Comments off

Ги собравме на едно место младите креативци, подготвени за нови образовни и кариерни почетоци и дел од нашите ментори на „Отворени денови“ во просториите на „Скала - Школа за дизајн“.

поткаст-студент-вс-ментор-гоце-кралевски-андреј-арсенков-скала-џолев

Поткаст: Студент VS. Ментор [Е03] // Андреј Арсенков VS. Гоце Кралевски [Визуелни уметности]

By: 226 Comments off

Студентите испрашуваат - менторите одговараат! „Студент VS Ментор“ е нашата нова видео рубрика каде што студентите на SKALA School [поранешно „Џолев и уметностите“] имаат можност да поразговараат еден на еден

дизајн коктели скала школа академии за дизајн

ОТВОРЕН ДЕН: Дизајн + Коктели!

By: 2575 Comments off

Дизајн & Коктели е отворен настан, наменет за сите оние кои сакаат да се запознаат со програмите, менторите и можностите за кариера по завршување на Академиите за дизајн во Скала.

никола булески-катерина тошева-студент-vs-ментор-поткаст-академија за моден дизајн-скала-џолев

Поткаст: Студент VS. Ментор [Е02] // Катерина Тошева VS. Никола Булески [Моден дизајн]

By: 218 Comments off

Студентите испрашуваат - менторите одговараат! „Студент VS Ментор“ е нашата нова видео рубрика каде што студентите на SKALA School [поранешно „Џолев и уметностите“] имаат можност да поразговараат еден на еден

ретроспектор-скала-џолев-академии-студенти-дизајн

Ова лето ќе биде запаметено по…

By: 1745 Comments off

Прочитајте за активностите на нашите ментори, нашата школа, но и информации од формален и неформален карактер. Ова лето во нашата школа ќе биде запаметено по успесите на нашите студенти, ментори

поткаст-студент-вс-ментор-академија-за-графички-дизајн-скала-џолев-немања-пејиќ-гордана-вренцоска

Поткаст: Студент VS. Ментор [Е01] // Немања Пејиќ VS. Гордана Вренцоска [Графички дизајн]

By: 120 Comments off

Студентите испрашуваат - менторите одговараат! „Студент VS Ментор“ е нашата нова видео рубрика каде што студентите на SKALA School [поранешно „Џолев и уметностите“] имаат можност да поразговараат еден на еден