Портфолиото на Дејан Бурјакоски

591 Comments off Инфо

Студент на Академијата за визуелни уметности

Студентите на нашите академии се креативци кои постојано не инспирираат и предизвикуваат со своите портфолија.

Денес ве запознаваме со инстаграм портфолиото на еден наш студент _de_jan. 

Топло ви препорачуваме да го заследите.

Моите фотографии на Инстаграм ги доживувам како креативен процес на прикажување на сопствената естетика и перцепцијата за околината. Соживување со амбиентот, изразување на емоции и раскажување на една комплексна приказна.