Аплицирај за стипендија

1067 Comments off Инфо

“Џолев и Уметностите” во соработка со “Институт за дизајн и технологија” доделува девет стипендии за академските програми:

Академија за визуелни уметности;
Академија за моден дизајн;
Академија за продукт дизајн.

Кандидатите кои ќе аплицираат ќе бидат повикани на кратко интервју со координаторите од академиите пред кои ќе имаат можност да ги претстават своите лични портфолија и дела. Овие средби ќе се остварат во период од 11ти до 13ти септември, а по нивното завршување официјално ќе бидат објавени добитниците на стипендии.

_______
ЛИНК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ:
https://forms.gle/pCJ2R6nbW35D5wQu7