Добро утро креативци Archives » SKALA School
Добро утро креативци 3.0

ДОБРО УТРО КРЕАТИВЦИ 3.0

By: 299 Comments off

И оваа година, нашата платформа Скала Магазин го организира големиот Скалаџиски празник „Добро утро креативци“ кој ќе се одржи во петок на 26 мај во Public Room.