немања Archives » SKALA School
пракса џолев скала академија за графички дизајн

На пракса во „Скала“ – не ми се веруваше!

By: 1049 Comments off

Нашите студенти се активно вклучени во работни активности. Голем број од овогодинешните студенти сè уште посетуваат пракса кај наши долгогодишни соработници, а дел од студентите праксата ја искусуваат во склоп