secret santa Archives » SKALA School
скала школа за дизајн

Среде Скала високо – поклони рој!

By: 3444 Comments off

Продолжуваме со ширење на партнертсвата во областа на креативните индустрии! Со нашиот новпријател Zara Home, планираме низа креативни настани во рамки на академијата за ентериер и продукт дизајн.