ДЕТСКА ЕДУКАЦИЈА И ЗАБАВА: ДРАМСКИ АКТЕР

ДЕТСКА ЕДУКАЦИЈА И ЗАБАВА: ДРАМСКИ АКТЕР

By: saradarijan Date: Мај 31, 2020

Квалитетот на исхраната е важен фактор за физичкиот развој на вашето дете, додека уметноста е духовна храна којашто е задолжителна на детското мени за негување на интелектуалниот и креативен капацитет.

KIDS програмите од Џолев и Уметностите, ќе ја поттикнат креативноста, ќе го мотивираат критичкото размислување и социјалната комуникација на секое дете, преку класичните уметнички медиуми, преку јасно дефинирана работна програма, нетрадиционална (современа) претстава и организација на часовите.

ПОЧЕТОК:
28.09.2020
No student enrolled Free
1848 Comments off
ДЕТСКА ЕДУКАЦИЈА И ЗАБАВА: ФОТОГРАФИЈА

ДЕТСКА ЕДУКАЦИЈА И ЗАБАВА: ФОТОГРАФИЈА

By: dragi Date: Мај 31, 2020

Програмата е прилагодена за деца од 10 до 12 годишна возраст која вклучува интересни содржини кои ќе им помогнат да ја развијат својата имагинација, да го поттикнат својот талент и правилно да го насочат. Со помош на забавни, практични и стимулативни методи се изучуваат основи на фотографирање (бленда, експозиција, исо, баланс, стилови, објективи, формати…) како и целосен технички процес на фотографирање и обработка на фотографија на смарт мобилен телефон.

ПОЧЕТОК:
30.09.2020
No student enrolled Free
1858 Comments off