5 предности при РАН УПИС на Академиите за дизајн во Скала
уписи џолев скала школа дизајн графички мода уикс

5 предности при РАН УПИС на Академиите за дизајн во Скала

1554 Comments off Академии, Инфо


Можноста за рани уписи е нешто коешто може да ви олесни многу во поглед на финансирањето.

Зошто?

Еве и кои се петте предности коишто ги добивате кога се одлучувате на ран упис на било која од Академиите за дизајн:


Пикторграми

1.
ПОПУСТ ОД 400 ЕВРА ДО 15 ЈУНИ

Прва предност за рани уписи е секако попустот. Во оваа рана фаза, местата брзо се пополнуваат токму поради оваа олеснителна околност: попуст од 400 евра за уплата на 20 месечни рати.


2.
ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ

Уште една опција која ќе ви го олесни студирањето е можете да плаќате до 20 месечни рати без камата. Со тоа дополнително си го поедноставувате начинот на плаќање.


3.
СИ „ФАЌАТЕ“ МЕСТО

Со ран упис, местото на Академијата ви е сигурно и загарантирано, а со тоа и едно „гајле“ помалку, затоа што местата се ограничени, а уписите се веќе во тек!


4.
ШАНСА ЗА СТИПЕНДИЈА

Со ран упис, имате шанса да влезете во потесниот круг на студенти кои можат да аплицираат за стипендија и со тоа да добијат и поголем попуст на школарината. Од искуството во минатото, често стипендирани студенти се токму оние од фазата на ран упис.


5.
ПОВЕЌЕ ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА И ПЛАНИРАЊЕ

Штом ќе се запишете, имате повеќе време за подготвување за претстојната година. Програмата и предметите ви се достапни во секое време, а вие ќе можете да си го испланирате периодот според часовите предвидени во програмата. Одмор, плажа, журки, и се дружиме од октомври со полна креативна енергија : )


АКАДЕМИЈА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН [прочитај повеќе]
АКАДЕМИЈА ЗА ВИЗУЕЛНИ УМЕТНОСТИ И МОУШН ДИЗАЈН [прочитај повеќе]
АКАДЕМИЈА ЗА МОДЕН ДИЗАЈН [прочитај повеќе]
AКАДЕМИЈА ЗА ЕНТЕРИЕР И ПРОДУКТ ДИЗАЈН [прочитај повеќе]
АКАДЕМИЈА ЗА ФОТОГРАФИЈА [прочитај повеќе]
AКАДЕМИЈА ЗА Ux/Ui+ ДИЗАЈН [прочитај повеќе]почеток на настава: 13 окт. 2023
крај на настава: 12 јули 2024
пракса: лето 2024
изложба: сеп. 2024

ПОГЛЕДНИ ПОВЕЌЕ ЗА СИТЕ АКАДЕМИИ [ТУКА]
АПЛИЦИРАЈ[ТУКА]

контакт: 076 266 740

11 години заедно ♡ SKALA School