Академии Archives » Djolev And The Arts
обука-за-филм-филмски-актер-скала-џолев-и-уметностите

Што сѐ се случува на програмата „Обука за филм и филмски актер“?

By: 1123 Comments off

Кога филмската магија ќе го обземе креативецот, тешко го напушта. Филмската уметност е незаобиколен дел од светската индустрија, полна возбуда и предизвик. Да се пренесе животот и идеите на филмското

Скала џолев акадмија за моден дизајн

Студенти од Академијата за моден дизајн се претставија на Скопски моден фестивал

By: 228 Comments off

Модниот фестивал, започна на 10ти ноември, а ќе трае до 20ти ноември. На овој настан, ја имавме честа и можноста да учествуваме со креации од нашите студенти од генерацијата 2021/22

Прогласени најдобрите студенти на 6-те академии за дизајн | SKALA - Џолев и уметностите

Импресии од „Decennium“ ✧

By: 603 Comments off

На 14 октомври беа доделени +80 дипломи и уверенија за постигнатиот труд и успех на студенти од 6 академии, а беше отворена и завршната изложба „Decennium“

Соработката со Bella и студентите од Академијата за моден дизајн | SKALA -Џолев и уметностите

Соработката со Bella и нашите студенти од Академијата за моден дизајн – win win за сите

By: 277 Comments off

„Скала“ Школата за дизајн, уметност и технологии (поранешно „Џолев и уметностите), неуморно работи со цел многу талентирани млади креативци да си го најдат своето работно гнездо и перспектива, напредувајќи во

стипендистите повикуваат скала магазин

СТИПЕНДИСТИТЕ ВЕ ПОВИКУВААТ НА ПОВИК ЗА СТИПЕНДИИ : )

By: 1740 Comments off

Скала Школата за дизајн, уметност и технологија на првиот отворен повик за стипендии, додели 2 целосни и 7 делумни стипендии за уписи на Академиите за графички дизајн, визуелни уметности, ентериер