5 предности при РАН УПИС на Академиите во Скала

5 предности при РАН УПИС на Академиите во Скала

1986 Comments off Академии, Инфо


Твојата желба за студирање е наш приоритет, затоа сме подготвени да ги прилагодиме опциите за плаќање според твоите потреби. Имаме различни алтернативи на располагање за да ти го олесниме финансискиот план.

Еве и кои се петте предности коишто ги добиваш во оваа фаза на ран упис:

1.
ПОПУСТ ОД 500 € ДО 1 АПРИЛ

Прва предност во ран уписен рок е секако попустот. Во оваа рана фаза, местата брзо се пополнуваат токму поради оваа олеснителна околност: попуст од 500  за упис до први април.


2.
ПЛАЌАШ НА РАТИ

Уште една опција која ќе ти го олесни студирањето е можноста да плаќаш до 20 месечни рати без камата. Со тоа дополнително си го поедноставуваш начинот на плаќање.


3.
СИ „ФАЌАШ“ МЕСТО

Со ран упис, местото на Академијата ти е сигурно и загарантирано, а со тоа и едно „гајле“ помалку, затоа што местата се ограничени, а уписите се веќе во тек!


4.
ШАНСА ЗА СТИПЕНДИЈА

Со ран упис, имаш шанса да влезеш во потесниот круг на студенти кои можат да аплицираат за стипендија и со тоа да добијат и поголем попуст на школарината. Од искуството во минатото, често стипендирани студенти се токму оние кои се запишале во оваа рана фаза на упис.


5.
ПОВЕЌЕ ВРЕМЕ ЗА ПОДГОТОВКА И ПЛАНИРАЊЕ

Веднаш по упис ќе имаш повеќе време за подготовки за претстојната година. Програмата и предметите ќе ти бидат достапни во секое време, и ќе можеш да си го испланираш периодот според часовите предвидени во програмата. Одмор, плажа, журки, а подоцна се дружиме со полна креативна енергија : )


Оваа учебна година во Скала предвидено е да се запишат +400 студенти на 11 Академии поделени во 24 групи.

Запознај се со програмата, условите за студирање и можностите по завршување на Академијата.

Академија за Графички дизајн [прочитај повеќе]

Академија за Ux/Ui+ дизајн [прочитај повеќе]

[ново!] Академија за Дигитален маркетинг [прочитај повеќе]

Aкадемија за Ентериер и продукт дизајн [прочитај повеќе]

[ново!] Академија за човечки ресурси (HR) + регрутација [прочитај повеќе]

Академија за Визуелни уметности [прочитај повеќе]

Академија за Моден дизајн [прочитај повеќе]

Академија за Product Owner [прочитај повеќе]

Академија за Фотографија [прочитај повеќе]

ПОГЛЕДНИ ПОВЕЌЕ ЗА СИТЕ АКАДЕМИИ [тука]
АПЛИЦИРАЈ ЗА СРЕДБА [тука]

контакт: 076 266 740

12 години заедно ♡ SKALA School