Фотографија Archives » SKALA School
Интервју со Ангела Николовска, Наставен координатор на Скала I Skala School

Сертификатите во креативните индустрии во суштина се неважни!

By: 591 Comments off

Под слоганот „Саем на новата генерација“, во „Скала“ се одржа дводневен настан каде што студентите на aкадемиите за дизајн имаа можност да ги претстават своите портфолија пред претставници на десетици

скала-џолев-академии-пракса-дизајн

Поврзувањето на нашите студенти со компаниите продолжува!

By: 681 Comments off

На 28 и 29 јуни, го организиравме традиционалниот настан на поврзување на студентите со компаниите, каде студентите го претставија својот труд пред докажани професионалци и креативци од различни области.

Скала Џолев Академија за графички дизајн

Студентски осврт сo Сара, Александра и Марија, студенти на Академијата за графички дизајн

By: 2508 Comments off

Разговаравме со Сара, Александра и Марија, студенти на Академијата за графички дизајн за нивниот семестрален проект по предметот фотографија: „Рекреација на култно сликарско дело” под менторство на Дејан Џолев

Кои сѐ фотографи го посетуваа курсот по фотографија? - Скала- Џолев и уметностите

Кои сѐ фотографи го посетуваа курсот по фотографија?

By: 6562 Comments off

Светот без фотографија би бил нем, а безброј историски мигови, нашите лични и колективни настани не би биле сведочени, визуелно раскажани. Светот без фотографија е незамислив!