вработување Archives » SKALA School
Академија за графички дизајн/ Скала Школа за дизајн, Мартина, Do More

Ја „уживам“ целата привилегија на Академијата за графички дизајн – На пауза со Mартина од „DO:MORE“

By: 558 Comments off

Академијата за графички дизајн ми помогна уште повеќе да ја засакам уметноста на начин што станав свесна за себе и своите уметнички погледи.

На пауза со Теа Клинчарова I Skala

Работам на комбинирање на различни парчиња облека, од Gucci до Calvin Klein – На пауза со Теа Клинчарова од „Stylitics“

By: 883 Comments off

Низ разговорот со Теа, сфативме дека таа всушност направила огромна промена на својата кариерна ориентација, а првиот чекор бил: упис на Академијата за моден дизајн.