3Д моделирање на облека - Browzwear VStitcher | SKALA - Џолев и уметностите

3Д моделирање на облека – Browzwear VStitcher

By: bule Date: Мар 06, 2024
 

ИЗРАЗЕТЕ ЈА ВАШАТА КРЕАТИВНОСТ СО ЛИЦЕНЦИРАН 3Д СОФТВЕР ЗА МОДЕЛИРАЊЕ НА ОБЛЕКА И БИДЕТЕ ВО ТЕК СО НАЈНОВИТЕ ТРЕНДОВИ ВО МОДНАТА ИНДУСТРИЈА.

Овој курс е дизајниран да ги запознаe студентите со основите на 3D моден дизајн, изработка на шаблони и создавање облека. Студентите ќе се стекнат со практично искуство преку користење на Browzwear Vstitcher, софтвер за 3D моден дизајн со помош на кој ќе ги развијат своите вештини и знаења во областа на модниот дизајн.

Програмата се фокусира на основните техники и проекти за дизајн на облека за да обезбеди силна основа за студентите пред да напредуваат кон посложени концепти и техники за дизајнирање.

0 student
€240.00
9586 Comments off

ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 5 седмици • 5 термини • 15 часа
ПОЧЕТОК: 4 Април
ТЕРМИН: Четврток, 17:00ч. – 19:30ч.

 
САМО 3 СЛОБОДНИ МЕСТА
 
ПРОГРАМА:

• Вовед во Browzwear Vstitcher
• Работа со аватари
• Дигитални текстилни материјали
• Паметни облоги и графика
• Симулација на шиење
• Colorways и Tech Packs
• Извоз на шаблони
• Рендерирање и визуализација
 
ЛОКАЦИЈА: СКАЛА – Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]
 
ЦЕНА: 220€ [плаќање на 3 рати без камата]
 
ПОПУСТ:
10% за уплата на целиот износ

 

ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 5 седмици • 5 термини • 15 часа
ПОЧЕТОК: 4 Април
ТЕРМИН: Четврток, 17:00ч. – 19:30ч.

 

ЛОКАЦИЈА: СКАЛА – Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]

 

САМО 3 СЛОБОДНИ МЕСТА

 

Со физичко присуство и можност за онлајн.

 

ЦЕНА: 220€ [плаќање на 3 рати без камата]

ПОПУСТ:
10% за уплата на целиот износ