3Д МОДЕЛИРАЊЕ И ДИГИТАЛНО РЕНДЕРИРАЊЕ

By: apostoll Date: Јан 30, 2020

Програмата “Курс за 3Д моделирање и дигитално рендерирање”, е под менторство на индустрискиот дизајнер Апостол Тноковски.

На програмата ќе се совладаат софтверите Fusion 360 за потребите на 3Д моделирање, Keyshot за дигитално рендерирање и – Cinema4D.

Сите учесници ќе имаат можност да скицираат на таблети, се до финален 3Д прототип со печатење на 3Д принтери.

Програмата е препорачлива за сите дизајнери на ентериер и мебел, индустриски и продукт дизајнери, гејм дизајнери и илустратори.

На крајот од три месечниот курс, секој од учесниците ќе добие сертификат за постигнатиот труд.

0 student
Free
616 Comments off

Еден темин се состои од:

• 45 мин. практично предавање;

• 10 мин. пауза;

• 90 мин. вежби.

 

10 термини • 30 часа

 

• ТЕХНИЧКИ ОСНОВИ НА СОФТВЕР ЗА 3Д МОДЕЛИРАЊЕ [софтвери: Fusion 360 и Cinema4D];
• ОСНОВИ НА МОДЕЛИРАЊЕ;
• РАЗВОЈ НА КРЕАТИВЕН КОНЦЕПТ;
• 3Д РЕНДЕРИНГ НА ПРОДУКТ [софтвер: Keyshot].

• Учесниците на програмата ќе имаат можност да скицираат на таблети;
• Учесниците на програмата ќе имаат можност да печатат 3д модели на 3д печатар;
• Програмата е редовен предмет на Академијата за продукт дизајн.

ВРЕМЕТРАЕЊЕ  10 седмици
ПОЧЕТОК  5 јуни
ТЕРМИН  Петок, 17:00ч. – 19:30ч.

 

ЛОКАЦИЈА  ONLINE (по вонредната ситуација постои можност за настава во нашите простории) Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]

 

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ  4 јуни

 

ЦЕНА  285€ [плаќање на 3 месечни рати]

 

НАЧИН НА УПЛАТА

УПЛАТА ДО Институт за дизајн и технологија ДОО Скопје
БАНКА НЛБ Банка
ЖИРО СМЕТКА 210074098000150
ЦЕЛ НА ДОЗНАКА Курс: 3д моделирање и дигитални рендерирање

ВРЕМЕТРАЕЊЕ 10 седмици • 10 термини • 30 часа
ПОЧЕТОК 5   јуни
ТЕРМИН  Петок, 17:00ч. – 19:30ч.

 

ЛОКАЦИЈА  ONLINE (по вонредната ситуација постои можност за настава во нашите простории) Џолев и уметностите [ул. 50та Дивизија бр.22 – нас. Центар]

 

РОК НА ПРИЈАВУВАЊЕ  4 јуни

 

ЦЕНА  285€ [плаќање на 3 месечни рати]

ПОПУСТ  10% за уплата во готово на целиот износ

 

НАЧИН НА УПЛАТА

УПЛАТА ДО Институт за дизајн и технологија ДОО Скопје
БАНКА НЛБ Банка
ЖИРО СМЕТКА 210074098000150
ЦЕЛ НА ДОЗНАКА Курс: 3д моделирање и дигитално рендерирање