академии за дизајн Archives » SKALA School

5 предности при РАН УПИС на Академиите во Скала

By: 1724 Comments off

Твојата желба за студирање е наш приоритет, затоа сме подготвени да ги прилагодиме опциите за плаќање според твоите потреби. Имаме различни алтернативи на располагање за да ти го олесниме финансискиот

ретроспектор-скала-џолев-академии-студенти-дизајн

Ова лето ќе биде запаметено по…

By: 2127 Comments off

Прочитајте за активностите на нашите ментори, нашата школа, но и информации од формален и неформален карактер. Ова лето во нашата школа ќе биде запаметено по успесите на нашите студенти, ментори

џолев скала академии за дизајн ретроспектор

Оваа пролет во Скала: 12 вработувања, Филмски фестивали, Фанк шуи…

By: 927 Comments off

Прочитајте за успесите на нашите студенти и случувања кои ги одбележаа во последно време. Прочитајте и за активностите на нашите ментори, но и информации од неформален карактер.

уписи џолев скала школа дизајн графички мода уикс

5 предности при РАН УПИС на Академиите за дизајн во Скала

By: 1506 Comments off

Ако сакате да научите нови вештини или да направите кариерна промена, а да бидете подучувани од најдобриот менторски тим, нашите Академии за дизајн го имаат соодветниот профил за вас.

џолев скала академии за дизајн ретроспектор

РЕТРОСПЕКТОР: Активно и успешно лето за Скала и нашите студенти [јули + август]

By: 631 Comments off

Летово никако да стивне. И во јули и август имавме многу интересни настани и активности кои ги одбележаа месециве Прочитајте за успесите на нашите студенти и случувања кои ги одбележаа

ПОВРЗУВАЊЕТО НА НАШИТЕ СТУДЕНТИ СО КОМПАНИИТЕ ПРОДОЛЖУВА

By: 693 Comments off

Студентите од Академиите за дизајн (графички дизајн, моден дизајн и визуелни уметности) јавно се претставија преку своите порфолија, пред главните менаџери на најзначајните македонски маркетинг и адвертајзинг агенции, дизајн студија,

ПОВИК ЗА КОМПАНИИ И СТАРТАПИ ОД КРЕАТИВНИ ИНДУСТРИИ

By: 577 Comments off

Поврзувањето на креативните индустрии со нашите студенти е најважниот приоритет!Ги повикуваме сите компании [големи и мали] да се пријават на отворениот повик за учество на традиционланиот настан, каде студентите од