скала Archives » Djolev And The Arts
Скала џолев акадмија за моден дизајн

Студенти од Академијата за моден дизајн се претставија на Скопски моден фестивал

By: 228 Comments off

Модниот фестивал, започна на 10ти ноември, а ќе трае до 20ти ноември. На овој настан, ја имавме честа и можноста да учествуваме со креации од нашите студенти од генерацијата 2021/22

џолев скала академии за дизајн ретроспектор

РЕТРОСПЕКТОР: Активно и успешно лето за Скала и нашите студенти [јули + август]

By: 361 Comments off

Летово никако да стивне. И во јули и август имавме многу интересни настани и активности кои ги одбележаа месециве Прочитајте за успесите на нашите студенти и случувања кои ги одбележаа

ФОТО ИМПРЕСИИ // „Дизајн, коктели, технологии и апетисани“ во полн сјај

By: 308 Comments off

Традиционално, секое лето во „Скала“ Школата за дизајн, уметност и технологии се дружиме и правиме настани на кои ги поврзуваме студентите со менторите. Така и овој пат, во два дена

ИЗБРАН ПОБЕДНИЧКИОТ ДИЗАЈН ЗА КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ ОД СОРАБОТКАТА ПОМЕЃУ SALT MILANO И АКАДЕМИЈАТА ЗА МОДЕН ДИЗАЈН

By: 346 Comments off

Неодамна на 6ти јуни се случи настанот кој ја одбележа соработката помеѓу брендот Salt Milano  и Академијата за моден дизајн при Скала – Школата за дизајн и уметност, (основана од