kids-and-the-arts-02
ПОЧЕТОК: 26.04.2020

ЛИТЕРАТУРНА СЕКЦИЈА

By: saradarijan Date: Апр 09, 2020

„Читање под маски“ претставува едукативна онлајн програма која се состои од драмско читање на кратки детски поучни раскази (бајки), преку актерска импровизација и имитација на двајцата млади актери Сара Анастасовска и Даријан Петров.

Проектот „Читање под маски“ е дел од детските секции: Kids and the Arts, при Школата за дизајн и уметност „Џолев и Уметностите“, поддржан од „ЕU со тебе“. Програмата е препорачлива за деца над 4 години.

0 student
Free
2212 Comments off

 

Убавицата и Sверот

>> ДОСТАПНО ЗА ГЛЕДАЊЕ [20 мин.]
 

Рибарот и неговата жена

>> ДОСТАПНО ЗА ГЛЕДАЊЕ [15 мин.]
 

Јованче и Марика

ДОСТАПНО ЗА ГЛЕДАЊЕ [25 мин.]
 

Девојчето со кибритчињата

премиера: 10.05.2020 • 14:00ч. [15 мин.]