ПОВРЗУВАЊЕТО НА НАШИТЕ СТУДЕНТИ СО КОМПАНИИТЕ ПРОДОЛЖУВА

By: 288 Comments off

Студентите од Академиите за дизајн (графички дизајн, моден дизајн и визуелни уметности) јавно се претставија преку своите порфолија, пред главните менаџери на најзначајните македонски маркетинг и адвертајзинг агенции, дизајн студија,

ПОВИК ЗА КОМПАНИИ И СТАРТАПИ ОД КРЕАТИВНИ ИНДУСТРИИ

By: 239 Comments off

Поврзувањето на креативните индустрии со нашите студенти е најважниот приоритет!Ги повикуваме сите компании [големи и мали] да се пријават на отворениот повик за учество на традиционланиот настан, каде студентите од

Просекот не е граница – Џолев и Уметностите со поинаков концепт на стипендирање

By: 120 Comments off

Разговаравме со Елена Божиновска – маркетинг специјалист на „Џолев и уметностите“ и идна координаторка за социјални медиуми на Институтот за дизајн и технологија (ИДТ Скопје).

КОМБО КУРСЕВИ

By: 179 Comments off

КОМБО КУРСЕВИ е понуда со која имате можност да посетите две програми по специјална комбо цена. Со оваа понуда, вие штедите и двојно го зголемувате вашето знаење.

ИМПРЕСИИ ОД ПАРАДИГМА

By: 144 Comments off

Во петокот, на 16-ти октомври, се случи најголемата студентска изложба насловена како „Parádeigma“, каде 78 автори од Академиите за дизајн при Школата за дизајн и уметност „Џолев и уметностите” изложија