Некатегоризирано Archives » Page 3 of 3 » SKALA School
Course - Be Free. Be a Freelancer.

НОВА ЕДУКАТИВНА ПРОГРАМА ЗА ФРИЛЕНСЕРИ: Be Free. Be a Freelancer.

By: 763 Comments off

Здраво креативци!Оваа година ја започнуваме со нова едукативна програма наменета за сите оние кои сакаат да дознаат повеќе за „фриленсингот“ како еден од најактуелните глобални феномени во начинот на работа

Есен во “Уметностите”

By: 832 Comments off

Школата за дизајн и уметност “Џолев и уметностите” традиционално пред секоја сезона започнува со промотивен настан “Отворен ден” наменет за сите оние кои сакаат да се запознаат со актуелните едукативни