курсеви Archives » SKALA School
Skala School - 10 години Школа за дизајн, уметност и технологија

НИЕ СМЕ СКАЛА!

By: 1096 Comments off

Нашата Школа за дизајн и уметност „Џолев и уметностите“, по повод својот јубилеј - една деценија постоење, се преродува во Скала - Школа за дизајн, уметност и технологија.

ПОВИК ЗА СТИПЕНДИИ И ЗАГАРАНТИРАНО ВРАБОТУВАЊЕ: Академија за UX/UI plus

By: 824 Comments off

Институтот за дизајн и технологија  – ИДТ Скопје и Школата за дизајн и уметност „Џолев и уметностите“ започнуваат програма за стипендирање, каде што за првпат во процесот на стипендирање се

Просекот не е граница – Џолев и Уметностите со поинаков концепт на стипендирање

By: 437 Comments off

Разговаравме со Елена Божиновска – маркетинг специјалист на „Џолев и уметностите“ и идна координаторка за социјални медиуми на Институтот за дизајн и технологија (ИДТ Скопје).

КОМБО КУРСЕВИ

By: 572 Comments off

КОМБО КУРСЕВИ е понуда со која имате можност да посетите две програми по специјална комбо цена. Со оваа понуда, вие штедите и двојно го зголемувате вашето знаење.