академија за продукт дизајн Archives » Djolev And The Arts

ПОВИК ЗА СТИПЕНДИИ И ЗАГАРАНТИРАНО ВРАБОТУВАЊЕ: Академија за UX/UI plus

By: 503 Comments off

Институтот за дизајн и технологија  – ИДТ Скопје и Школата за дизајн и уметност „Џолев и уметностите“ започнуваат програма за стипендирање, каде што за првпат во процесот на стипендирање се

50 НАГРАДИ ВО ВРЕДНОСТ ОД НАД 2.500 ЕВРА ЗА НОВАТА XXI СЕЗОНА НА ОБУКИ!

By: 1315 Comments off

2022 ја започнуваме празнично со наградната игра - „ГРЕПКА НА ЗНАЕЊЕ“ со која и официјално го најавуваме почетокот на новата XXI сезона по ред на 13 обуки и курсеви од