50 НАГРАДИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 4.500 ЕВРА ЗА НОВАТА XXIII СЕЗОНА НА КУРСЕВИ! ИГРАЈ ЗА ГРАТИС КУРС! » Djolev And The Arts

50 НАГРАДИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 4.500 ЕВРА ЗА НОВАТА XXIII СЕЗОНА НА КУРСЕВИ! ИГРАЈ ЗА ГРАТИС КУРС!

2199 Comments off Инфо, Студенти


Оваа година ја започнавме со наградната игра грепка на знаење преку која над 500 лица се обидоа да дојдат до една од новогодишните награди по повод старт на новата година, а со тоа и новите сезони на курсеви и академии. Зад себе оставаме супер успешна година исполнета со мнооогу дружби, настани, изложби, проекти… па за да нѐ фати „мајата“ и во новата 2023, се решивме да ја повториме оваа наградна игра со уште поголем фонд на добивки!


Наградната игра вклучува 50 награди во вредност од 4.500 евра и е со времетраење од 30.12.2022 до 31.01.2023 година.


— — —

НАГРАДИ:

• 3x гратис обуки по избор *вредност до 1.035 евра
• 5x купони со 50% попуст на обука по избор *вредност до 900 евра
• 10x купони со 30% попуст на обука по избор *вредност до 1.035 евра
• 20x купони со 20% попуст на обука по избор *вредност до 1.380 евра
• 12x гратис печатени броеви на Скала магазин *вредност од 150 евра


ИЗБЕРИ ПРОГРАМА ОД НОВАТА XXIII СЕЗОНА НА КУРСЕВИ:

ФОТОГРАФИЈА 
ФИЛМ И ФИЛМСКИ АКТЕР
ADOBE PHOTOSHOP: ПОСТПРОДУКЦИЈА И МОНТАЖА НА ФОТОГРАФИЈА
ADOBE ILLUSTRATOR: ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН
ADOBE AFTER EFFECTS: MOTION DESIGN И АНИМАЦИЈА
ADOBE PREMIERE: ВИДЕО МОНТАЖА
ТЕХНИКИ НА КРОЕЊЕ И ШИЕЊЕ
ЦРТАЊЕ И СЛИКАЊЕ
UI ДИЗАЈН: ADOBE XD
HTML/CSS & JavaScript
WordPress Development
BE FREE. BE A FREELANCER


ПРАВИЛА НА ИГРА:

Секој кандидат кој посакува да ја започне новата година со нови вештини, може да учествува во наградната игра – „ГРЕПКА НА ЗНАЕЊЕ“. „Грепката“ е во дигитален формат и може да се „изгребе“ од било кој дигитален уред. Секој учесник добива една грепка со можност за добивка на една од 50-те дефинирани награди со вкупна вредност од 4.500 евра. Шансите за добивка можете да ги зголемите доколку наградната игра ја споделите на пријател или било кој свој профил од социјалните медиуми. Со секое споделување добивате уште една грепка на знаење!


Да ја започнеме 2023 година со нови лични предизвици!
Среќни празници!

ИСКОРИСТИ ЈА СВОЈАТА ГРЕПКА НА ЗНАЕЊЕ ТУКА.
*Сподели на пријател или социјален медиум и добиј нова ГРАТИС ГРЕПКА.— — —