Академии

НАШИ СТАТИСТИКИ

Години

8+

Програми

30+

Ментори

50+

Учесници

2000+

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

Дизајнери на пракса –

март 10, 2020405

„Џолев и уметностите“ и „Њу момент“ и покрај неколкугодишната неформална соработка, на 3 март 2020г. официјално потпишаа Меморандум за соработка, кој вклучува и овозможува студентски пракси за студентите од Академиите

Прочитај повеќе

Топ 3 за месец

март 5, 2020573

Најозборуваните дела од студентите на Академијата за визуелни уметности при Школата за дизајн и уметност „Џолев и уметностите“. Согласно препораките од Министерството за здравство и вонредната состојба со која сме соочени

Прочитај повеќе

Студентите од Академијата за

февруари 17, 2020281

Поврзувањето на нашите студенти со индустријата продолжува! Ова е уште една интернационална соработка на Академијата за моден дизајн при Школата за уметност и дизајн Џолев и Уметностите, овој пат со

Прочитај повеќе

Топ 3 за месец

февруари 13, 2020471

Најозборуваните дела од студентите на Академијата за визуелни уметности. Изборот на 3 најозборувани дела за месецот е навистина предизвик! Не затоа што премногу озборуваме, туку затоа што студентите се исклучително креативни и продуктивни.

Прочитај повеќе