ДИЗАЈН & KOKТЕЛИ

928 Comments off ИнфоВЕ ПОКАНУВАМЕ НА ТРАДИЦИОНАЛНИОТ ОТВОРЕН ДЕН: ДИЗАЈН И КОКТЕЛИ!

Дизајн & Коктели е отворен настан наменет за сите оние кои сакаат да се запознаат со програмата и менторите на Академиите за дизајн:

Настанот се одвива во опуштена атмосфера со KOKТЕЛ ПОНУДА ЗА ПРВИТЕ 20 ЛИЦА! 🙂

ПРИЈАВУВАЊЕТО е бесплатно со регистрација на следниов линк, настанот може да се следи и онлајн, но не правиме достава на коктели до дома х.х

АГЕНДА

18:00ч. – 18:15ч. 
Се сместуваме удобно и порачуваме коктел по избор 🙂

18:15ч. – 19:00ч.
Отворена дискусија и размена на личните исксутва со дел од предавачите на Академијата:

• Дејан Џолев // Академија за визуелни уметности // филмски режисер, визуелен артист, главен уредник на Скала магазин;
• Никола Булески – Буле // Академија за моден дизајн // специјалист за конструкција на облека, професор по моден дизајн;
• Влатко Ристов // Академија за графички дизајн // Арт директор во New moment – маркетинг агенција;
• Апостол Тноковски // Академија за ентериер и продукт дизајн // Индустриски дизајнер и едукатор.

19:00ч. – 20:00ч.
Неформално дружење помеѓу гостите, предавачите и организаторите од нашата Школа за дизајн и уметност „Џолев и уметностите“. 

_______

Фотки од 2017 / Фотографија: Лилика Стрезовска
______

Ве очекуваме!


ЏОЛЕВ И УМЕТНОСТИТЕ
10-та година Школа за дизајн и уметност
075 268 293