adobe Archives » SKALA School
Студентски осврт, Моден дизајн, Скала Школа, Маја, Тони, Тиана, Михаела

Студентски осврт сo Маја, Тони, Тиана и Mихаела, студенти на Академијата за моден дизајн

By: 2756 Comments off

Разговаравме со нашите студенти Mаја Матлијоска, Тони Петрушевски, Тиана Јовиќ, и Михаела Штерјова, студенти на Академијата за моден дизајн , за нивниот семестрален проект.

Студентски осврт сo Ирина, Андреј и Марија, студенти на Академијата за UX/UI+дизајн I SKALA

Студентски осврт сo Ирина, Андреј и Марија, студенти на Академијата за UX/UI+дизајн

By: 2729 Comments off

Разговаравме со нашите студенти Ирина Чабуковска, Андреј Стамевски и Марија Степановска, студенти на Академијата за UX/UI+ дизајн, за нивниот семестрален проект на предметот „UI дизајн“ под менторство на Дејан Милосавлески.

Студентски осврт, Скала Школа за дизајн, постер илустрација

Студентски осврт сo Немања, Андреј, Андреа и Ана, студенти на Академијата за графички дизајн, UX/UI+ дизајн и визуелни уметности

By: 2518 Comments off

Разговаравме со нашите студенти Немања, Андреј, Андреа и Ана, студенти на Академијата за графички дизајн, Академијата за UX/UI|+ дизајн и Академијата за визуелни уметности, за нивните семестрални проекти.

Скала Џолев Академија за графички дизајн

Студентски осврт сo Сара, Александра и Марија, студенти на Академијата за графички дизајн

By: 2508 Comments off

Разговаравме со Сара, Александра и Марија, студенти на Академијата за графички дизајн за нивниот семестрален проект по предметот фотографија: „Рекреација на култно сликарско дело” под менторство на Дејан Џолев

studentski-osvrt-so-jovana-angelce-i-ana-studenti-na-graficki-dizajn-vizuelni-umetnosti

Студентски осврт сo Ана, Ангелче и Јована, студенти на Академијата за графички дизајн и визуелни уметности

By: 2594 Comments off

Разговаравме со нашите студенти Ана, Ангелче и Јована за нивниот семестрален проект по предметот фотографија: „Рекреација на култно сликарско дело” под менторство на Дејан Џолев и асистенција на Антонио Станков.

50 НАГРАДИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 4.500 ЕВРА ЗА НОВАТА XXIII СЕЗОНА НА КУРСЕВИ! ИГРАЈ ЗА ГРАТИС КУРС!

By: 2220 Comments off

2022 ја започнуваме празнично со наградната игра - „ГРЕПКА НА ЗНАЕЊЕ“ со која и официјално го најавуваме почетокот на новата XXI сезона по ред на 13 обуки и курсеви од