Студентите од Академијата за моден дизајн на пракса во Модната куќа Waescheflott од Виена, Австрија

By: 318 Comments off

Поврзувањето на нашите студенти со индустријата продолжува! Ова е уште една интернационална соработка на Академијата за моден дизајн при Школата за уметност и дизајн Џолев и Уметностите, овој пат со