скала магазин Archives » Djolev And The Arts
скала џолев академија за графички дизајн ентериер моден визуелни уметности веб дизајн

Импресии: 2022 // SKALA School

By: 1320 Comments off

Издвојуваме само дел од сите значајни импресии и спомени, благодарни и горди за секој изминат ден помеѓу студентите, колегите и соработниците.

Скала џолев акадмија за моден дизајн

Студенти од Академијата за моден дизајн се претставија на Скопски моден фестивал

By: 228 Comments off

Модниот фестивал, започна на 10ти ноември, а ќе трае до 20ти ноември. На овој настан, ја имавме честа и можноста да учествуваме со креации од нашите студенти од генерацијата 2021/22

Akademija za graficki dizajn skala djolev

Студентски осврт сo Гаја, Филип, Сара и Теона

By: 1798 Comments off

Разговаравме со нашите студенти Гаја Смилевска, Филип Гаговски, Сара Секулоска и Теона Димова студенти на Академијата за графички дизајн и Академијата за визуелни уметности за нивниот студентски проект „Филмски плакат“

Akademija za graficki dizajn skala djolev

Студентски осврт сo Дејан Ичев и Михаела Јордева

By: 1733 Comments off

Разговаравме со нашите студенти Дејан и Михаела за нивниот семестрален проект по предметот фотографија „Рекреација на дело" под менторство на Дејан Џолев. Оригиналните дела се на Андреј Павлов, алумни-студент на

Менторски осврт сo Андреј Павлов

By: 1654 Comments off

Денес, го имаме Андреј Павлов, дипломиран индустриски дизајнер, визуелен уметник во областа на линиска уметност и дигитална илустрација, моментално дизајн-уредник на „Скала магазин“ и графички дизајнер во „Џолев и уметностите“.