adobe Archives » Page 2 of 3 » SKALA School
стипендистите повикуваат скала магазин

СТИПЕНДИСТИТЕ ВЕ ПОВИКУВААТ НА ПОВИК ЗА СТИПЕНДИИ : )

By: 2256 Comments off

Скала Школата за дизајн, уметност и технологија на првиот отворен повик за стипендии, додели 2 целосни и 7 делумни стипендии за уписи на Академиите за графички дизајн, визуелни уметности, ентериер

Akademija za graficki dizajn skala djolev

Студентски осврт сo Гаја, Филип, Сара и Теона

By: 2174 Comments off

Разговаравме со нашите студенти Гаја Смилевска, Филип Гаговски, Сара Секулоска и Теона Димова студенти на Академијата за графички дизајн и Академијата за визуелни уметности за нивниот студентски проект „Филмски плакат“

Akademija za graficki dizajn skala djolev

Студентски осврт сo Дејан Ичев и Михаела Јордева

By: 2201 Comments off

Разговаравме со нашите студенти Дејан и Михаела за нивниот семестрален проект по предметот фотографија „Рекреација на дело" под менторство на Дејан Џолев. Оригиналните дела се на Андреј Павлов, алумни-студент на

Менторски осврт сo Андреј Павлов

By: 2071 Comments off

Денес, го имаме Андреј Павлов, дипломиран индустриски дизајнер, визуелен уметник во областа на линиска уметност и дигитална илустрација, моментално дизајн-уредник на „Скала магазин“ и графички дизајнер во „Џолев и уметностите“. 

14 ОБУКИ ЗА ВОЗРАСНИ И ДЕЦА ОД ОБЛАСТА НА ДИЗАЈНОТ И УМЕТНОСТИТЕ ВО „ЏОЛЕВ И УМЕТНОСТИТЕ“

By: 1897 Comments off

Септември е месец на нови почетоци! Многу често тоа што започнуваме да го правиме овој месец е тоа што нѐ оформува за целата година, па и за животот понатаму.”

50 НАГРАДИ ВО ВРЕДНОСТ ОД НАД 2.500 ЕВРА ЗА НОВАТА XXI СЕЗОНА НА ОБУКИ!

By: 1786 Comments off

2022 ја започнуваме празнично со наградната игра - „ГРЕПКА НА ЗНАЕЊЕ“ со која и официјално го најавуваме почетокот на новата XXI сезона по ред на 13 обуки и курсеви од